AAAPrint deze pagina

Vol trots presenteer ik u onze bijzonder neutrale Nutsschool, waarvoor  ik u graag – samen met mijn team – enthousiast wil maken.

In eerste instantie via de informatie op deze website en in een later stadium graag tijdens een persoonlijk intakegesprek, zodat u samen met uw zoon of dochter de kindvriendelijke sfeer van Burgst kunt proeven.

De basisschool is zowel voor uw kind als voor u een belangrijk stuk van het leven. Jarenlang is er de weg van huis naar school en weer terug. In de loop der jaren vertrouwt u uw kind zo’n 8000 uur toe aan de zorg van de juffen en meesters. Een basisschool kies je dan ook met zorg !

Het team van Burgst vindt het belangrijk om u goed te informeren, zodat u zich betrokken voelt bij de school.

Goed onderwijs is immers een gezamenlijk belang;  samen met u willen wij zorg dragen voor kwalitatief goed onderwijs.

In een kanjerschool als lerende organisatie is het streven naar kwaliteit nooit klaar. Het kan altijd nog beter.

De kinderen krijgen allerhande kennis, vaardigheden, waarden en normen aangeboden op hun weg naar volwassenheid. Burgst wil een belangrijk deel hiervan meegeven, waarbij de nadruk ligt op de basisvaardigheden.

Onze school heeft een eigen gezicht. Dat is te zien aan onze manier van werken en aan de leerresultaten, maar is zeker ook te merken aan de veilige, open sfeer binnen de school, mede te danken aan onze kanjerregels.

Wij wensen u veel plezier bij het surfen op onze website en begroeten u graag op onze locaties.

 

Met vriendelijke groeten,

 

namens team Burgst,

 

Joost Matthee

directeur